Dobrodošli na stranice Nova Rent a Car Hrvatska

Ispis

Dobrodošli na web stranice Nova rent a car Split, jedne od vodećih agencija za najam automobila u Hrvatskoj. Ako ste se do sada dvoumili kod koga unajmiti vozilo, mi Vam pružamo mogućnost najma vozila direktno od nas po posebnim rent a car cijenama. Odaberite i Vi naše usluge i uvjerite se zašto smo Hrvatski broj jedan rent a car kada se radi o najmu auta u Splitu, Dubrovniku, Makarskoj, Omišu, Trogiru, Šibenik, Zadru, Zagrebu kao i na svim većim aerodromima u Hrvatskoj.

Ljudi koji putuju bilo iz razonode ili posla danas traže individualni prijateljski pristup i pouzdanost kako bi zadovoljili svoje potrebe. Velika većina njih je prepoznala upravo NOVA Rent a Car Split kao pouzdanu tvrtku koja će im osigurati kvalitetnu uslugu.  Cilj tvrtke Nova Rent a Car Split je zadovoljstvo klijenata. Njega postižu omogućujući Vam najbolju moguću uslugu, prijateljskim i pouzdanim osobljem, povoljnim cijenama za svačiji džep, kao i flotom novih i pouzdanih vozila renomiranih proizvođača. Sva vozila opremljena su klima uređajem, a korisniku se opcijski nudi mogućnost najma dječje sjedalice, krovnih nosača,  GPS ili Wi Fi uređaja, pa čak TV + DVD uređaja.

Nova Rent a Car Split je spremna otići i korak dalje kako bi vaš odmor i putovanje u Hrvatskoj bilo još ugodnije i opuštajuće. Budite sigurni da ćete dobiti kvalitetne informacije  gdje ići, što vidjeti, i koje su najbolje rute za putovati kroz Hrvatsku.. Urede i predstavništva  NOVA Rent  a  Car možete pronaći u svim većim hrvatskim gradovima i aerodromima (Zagreb, Split, Zadar, Dubrovnik, Trogir, Makarska, Šibenik..). Kod odluke o odabiru rent a car usluga ne dvoumite se nazvati NOVA Rent a Car u Hrvatskoj u bilo koje vrijeme, posebno ako imate pitanja ili se interesirate o specijalnim pristupačnim cijenama za najam automobila i posebnim popustima za svakog od vas.

Neke od pogodnosti usluge Nova rent a car-a su najam vozila s mogućnošću ostavljanja u drugom gradu, povoljni dugoročni najmovi, dostava i preuzimanje vozila na Vašoj adresi.

Više informacija o našim rent a car uslugama, lokacijama naših ureda pregledajte na web stranici Nova rent a car Split ili budite nas slobodni kontaktirati.

Hvala Vam na ukazanom povjerenju i nadamo se kako ćete za slijedeće putovanje odabrati upravo neko od vozila iz flote NOVA rent a car.

                                  Mission  vision  values  objective

 

Partner program

Postanite i Vi jedan od naših uspješnih partnera, suradnjom sa NOVA rent a car ostvarujete dodatnu vrijednost svom poslovanju. Više..

Rezervacijski centar


ema   


Tel:        +385 21 203 380

Fax:       +385 21 883 035
Mob:      +385 98 9836950